Tacos Pentru Grătar Vietnamez

Tacos Pentru Grătar Vietnamez
Reteta Vietnameză Tacos gratar ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. O porție conține 562 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos vietnamez de scufundare, ceapă, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Grătar: Coaste Cu Aromă Vietnameză Afumate Cu Cireșe, Tacos De Pește Vietnamez, și Tacos De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Bateți împreună sosul de pește și următoarele 7 ingrediente. Se amestecă ceapa roșie și se toarnă amestecul peste fripturi în punga congelatorului. Sigilați și răciți 8 până la 24 de ore, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți fripturile din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Fripturi la grătar 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, rotind la fiecare 3 până la 5 minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Tăiați fripturile în diagonală peste Bob în fâșii subțiri și serviți în tortilla de făină caldă cu sos de scufundare vietnamez și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista