Tacos Moale De Creveți Din Sud-Vest
Rețeta Tacos moale de creveți din sud-vest ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de condimente cajun, suc de lămâie, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos moi de creveți Chipotle și sparanghel, Tacos moale de creveți cu Salsa tropicală, și Salată de creveți Tacos moale cu Chile și vinetă de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele pentru marinată cu 1/4 cană de apă și condimentați cu sare.
Adăugați creveți; la frigider 1 oră. Pentru a face plăcere, tăiați boabele de porumb de pe știulete. Pulverizați ușor o tigaie robustă cu spray de gătit și încălziți la foc moderat. (Evitați tigăile din Teflon, care nu trebuie utilizate la gătit la temperaturi atât de ridicate.) Amestecați porumbul până se rumenesc.
Se toarnă porumbul într-un castron și se adaugă ingredientele de gust rămase; se condimentează cu sare.
Îndepărtați creveții și rezervați marinada. Pulverizați ușor aceeași tigaie cu spray de gătit și încălziți la foc mare până când este foarte fierbinte. Aruncați câțiva creveți la un moment dat și gătiți până când sunt opaci; îndepărtați creveții.
Se toarnă marinada în tigaie, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute; se reduce focul și se fierbe până se îngroașă. Puneți 4 creveți pe fiecare tortilla; se acoperă cu gust de porumb și sos de marinată.
Se presară coriandru și ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.