Rețeta Tacos moale de creveți din sud-vest ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de condimente cajun, suc de lămâie, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos moi de creveți Chipotle și sparanghel, Tacos moale de creveți cu Salsa tropicală, și Salată de creveți Tacos moale cu Chile și vinetă de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele pentru marinată cu 1/4 cană de apă și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați creveți; la frigider 1 oră. Pentru a face plăcere, tăiați boabele de porumb de pe știulete. Pulverizați ușor o tigaie robustă cu spray de gătit și încălziți la foc moderat. (Evitați tigăile din Teflon, care nu trebuie utilizate la gătit la temperaturi atât de ridicate.) Amestecați porumbul până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă porumbul într-un castron și se adaugă ingredientele de gust rămase; se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Îndepărtați creveții și rezervați marinada. Pulverizați ușor aceeași tigaie cu spray de gătit și încălziți la foc mare până când este foarte fierbinte. Aruncați câțiva creveți la un moment dat și gătiți până când sunt opaci; îndepărtați creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă marinada în tigaie, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute; se reduce focul și se fierbe până se îngroașă. Puneți 4 creveți pe fiecare tortilla; se acoperă cu gust de porumb și sos de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.