Tacos De Porc Tras

Tacos De Porc Tras
Tras-carne de porc Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, tei, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Porc Tras, BBQ tras Tacos de porc, și Crock Pot tras Tacos de porc și apoi unele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 2 foi mari de folie de aluminiu pe o suprafață de lucru, una deasupra celeilalte.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați carnea de porc în centrul foliei și condimentați pe toate părțile cu sare, piper și chimen. Puneți dulceața peste carnea de porc, întorcându-vă la acoperire. Împrăștiați jalapeos și ceapa în jurul porcului. Îndoiți stratul dublu de folie în jurul cărnii de porc și sertizați marginile pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-un vas de copt. Prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 4 ore; lasa sa se raceasca. Desfaceți carnea de porc, rezervând sucurile și aruncând folia. Folosiți o furculiță pentru a tăia carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă sucurile de gătit, ceapa și jalapeos peste carnea de porc și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se servește cu tortilla, coriandru și pene de tei.Bacsis: cel mai bun loc pentru încălzirea tortilelor este în cuptor: este mai rapid decât o tigaie și mai puțin uscat decât un cuptor cu microunde. De îndată ce scoateți carnea de porc, opriți focul, înfășurați tortilele în folie și încălziți-le timp de 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
FolieFolie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista