Tacos de pește în stil San Diego

Tacos de pește în stil San Diego
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tacos de pește în stil San Diego ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 528 calorii, 50g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, amidon de porumb, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tacos De Pește În Stil San Diego, Tacos De Pește În Stil San Diego, și Tacos de pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 170 (sau cea mai mică setare a cuptorului).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mare. Într-un castron separat, bateți un ou și apoi amestecați berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați amestecul de bere în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Încălziți aproximativ 1 litru (3-4 inci) de ulei de canola la 375 de grade (folosiți o bomboană sau un termometru de prăjit) într-o oală grea de gătit. Dragați ușor fiecare bucată de pește în făină și apoi înmuiați-o în aluat de bere. Aruncați ușor în uleiul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 7-8 minute sau până când stratul de acoperire este maro-auriu închis și o piesă de testare se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scoateți din ulei și scurgeți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; lipiți farfuria în cuptorul preîncălzit pentru a vă încălzi în timp ce gătiți tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Puneți tortilla, 1-2 la un moment dat, în uleiul fierbinte și gătiți 1-2 minute sau până când încep să devină crocante, dar sunt încă flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți din ulei și scurgeți pe un prosop de hârtie. Asamblați fiecare taco cu o bucată de pește, varză mărunțită, pico de gallo, brânză Cotija mărunțită (sau Queso Fresco) și o ploaie de lime-Cilantro Ranch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
Pico De GalloPico De Gallo
Queso FrescoQueso Fresco
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Ranch DressingRanch Dressing
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista