Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Mango

Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Mango
Tacos de pește la grătar cu salsa de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 698 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, fasole, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Mango, Tacos de pește la grătar cu Salsa de Mango-avocado, și Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista