Tacos de pește koi al lui Tex Wasabi

Tacos de pește koi al lui Tex Wasabi
Tacos de pește koi Tex wasabi ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 447 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, pesmet panko, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1843 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tacos de pește koi al lui Tex Wasabi, Tacos de ton Ahi cu cremă de Wasabi și Salsa de avocado Mango, și Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, tequila, chimenul, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TequilaTequila
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați peștele și aruncați pentru a acoperi. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Tortilla caldă pe grătar sau tigaie. Acoperiți cu un prosop pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
TigaieTigaie
5
Într-un cuptor olandez mediu, încălziți uleiul de canola la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Scoateți peștele din marinată, scuturați excesul, dragați în făină de tempura și dunk în aluat rece tempura amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
7
Rulați în pesmet panko, apăsând panko pe pește. Unul câte unul adăugați pește în ulei, asigurându-vă că păstrați bucățile de pește separate. Se prăjește timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PeștePește
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Se amestecă varza, cilantrul și ceapa. Stivați 2 tortilla; așezați 1/8 de pește deasupra fiecăruia și acoperiți cu amestec de varză, Pico de Gallo și Tequila Lime Aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
VarzăVarză
TequilaTequila
AioliAioli
CeapăCeapă
PeștePește
VarVar
10
Serviți imediat.
11
Într-un castron, amestecați toate ingredientele, condimentați cu sare și piper și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru ca aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele și răciți timp de 1 oră. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei de CanolaUlei de Canola2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de coriandru tocatefrunze de coriandru tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de cilantro tocatefrunze de cilantro tocate3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de coriandru tocatefrunze de coriandru tocate340ardei habenerocod sau pește alb ferm, tăiat în bucăți de 1 inchcod sau pește alb ferm, tăiat în bucăți de 1 inch81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteȘaisprezece tortilla de porumb de 8 inciȘaisprezece tortilla de porumb de 8 inci113ardei habenerofăină tempurafăină tempura1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper2cp. legume (de exemplu, spanac)dressing lamaie piperdressing lamaie piper1cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1ardei iute, însămânțat și tocatardei iute, însămânțat și tocat1var, sucitvar, sucit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchifle albe de cinăchifle albe de cină170ardei habeneropesmet pankopesmet panko1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză roșie mărunțităvarză roșie mărunțită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie feliata foarte subtireceapa rosie feliata foarte subtire1ceapă roșie, tocatăceapă roșie, tocată4Roșii Rome, tăiate cubulețeRoșii Rome, tăiate cubulețe1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piperSare și piper227ardei habenero3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1parmezan rastequilatequila3Crustă: firimituri de biscuiți grahamtequila premiumtequila premium2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză albă mărunțităvarză albă mărunțită227ardei habeneroaluat de tempura preparat cu apă recealuat de tempura preparat cu apă rece

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista