Tacos de pește Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 760 calorii, 46G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, Salsa, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, și Tacos de pește Halibut cu salată de Savoy Cilantro pentru rețete similare.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.