Tacos de pește cu guacamole cremos de var și salată de varză

Tacos de pește cu guacamole cremos de var și salată de varză
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tacos de pește cu guacamole de var cremos și salată de varză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați varză napa, tortilla de făină, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos de pește cu guacamole cremos de var și salată de varză, Tacos picant de pește cu salată de varză + cremă de tei, și Tacos de pește cu salată cremoasă de varză Chipotle.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, zdrobiți avocado, smântână, jalapeo, ceapă roșie, coriandru și 3 linguri de suc de lămâie. Condimentați guacamolul cu sare și piper și apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața guacamolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un castron mare, aruncați varza cu cele 2 linguri de ulei vegetal și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Ungeți peștele cu ulei și condimentați cu sare și piper. Se pune la grătar la foc moderat până se carbonizează ușor și se fierbe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați peștele pe un platou și scoateți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Pentru a asambla fiecare taco, întindeți o păpușă de guacamole pe o tortilla. Se acoperă cu o bucată de pește, câteva felii de roșii și o lingură mare de salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Se servește cu sosul fierbinte și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate51
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista