Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $13.38 pe portie. O porție conține 905 calorii, 67g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 112 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tei, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Puneți coriandru, suc de lămâie, cană ulei de măsline, ceapă, usturoi, jalapeno, praf de usturoi, boia de ardei, chimen și sare și piper în vasul unui robot de bucătărie.Se amestecă până se omogenizează.
Puneți piureul într-un castron și lăsați-l deoparte.Tăiați halibutul în bucăți mici. Uscați bine cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.Preîncălziți o tigaie sote cu 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați halibutul. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și gătiți până când vinul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de coriandru și gătiți încă un minut pentru a se încălzi.
Încălziți tortilele de porumb într-o tigaie fierbinte uscată.
Adăugați amestecul de pește în tortilla.
Garnisiți cu coriandru, salsa, smântână, brânză și avocado.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.