Tacos de Halibut cu scânduri de cedru cu salată de citrice

Nevoie de o felul principal pescatarian? Tacos de Halibut cu scânduri de cedru cu Slaw de citrice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 433 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pudră de chili, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Somon cu scânduri de cedru cu Crab și citrice Beurre Blanc, Epicurian Cowboy Spice Frecat, Cedru Planked, Tacos De Somon, și Somon Cu Scândură De Cedru.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti scândura, scufundați și înmuiați scândura în apă 1 oră; scurgere.
Pregătiți grătarul, încălzind o parte la mediu și o parte la foc mare.
Pentru a pregăti slaw, combinați 1/2 linguriță de sare, varză mărunțită, salată verde, ceapă, smântână și suc de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi. Chill.
Pentru a pregăti tacos, combinați pudra de chili, piperul negru și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic.
Presărați amestecul de pudră de chili peste pește.
Așezați scândura pe grătar la foc mare; grătar 5 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; treceți la foc mediu.
Așezați peștele pe partea carbonizată a scândurii. Acoperiți și grătiți 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Rupeți peștele în bucăți și puneți aproximativ 2 uncii de pește pe fiecare tortilla. Top fiecare taco cu 1/4 cana slaw; ori tortilla în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.