Tacos De Grouper La Grătar

Tacos De Grouper La Grătar
Tacos Grouper la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, pudră de chili, scoici tostada și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grilled Grouper, și Sandvișuri La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântână și 2 linguri suc de lămâie. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați porumb; saut 3 până la 4 minute sau până când porumbul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Combinați porumb, roșii, ceapă verde, 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei, coriandru, piper jalapeo, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron. Aruncă ușor. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se pune la foc mediu.
7
Adăugați ceapa feliată; saut 3 până la 4 minute sau până când ceapa este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați ardeiul gras; gatiti 2-3 minute sau pana cand piperul se inmoaie. Se amestecă 1/4 linguriță sare; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Încălziți cojile tostada conform instrucțiunilor pachetului; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tostada ShellTostada Shell
10
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Combinați pește, 1 1/2 lingurițe ulei, 1 1/2 lingurițe suc de lămâie, pudră de chili, chimen, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ChimenChimen
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Fulgi de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Completați fiecare coajă tostado cu 1/4 cană de salată mărunțită. Se amestecă uniform ceapa și ardeiul gras peste salată; împărțiți peștele uniform peste amestecul de ceapă și ardei gras. Pește de top cu salsa de porumb; stropiți cu amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SmântânăSmântână
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista