Tacos de fasole neagră cu Salsa de porumb

Tacos de fasole neagră cu Salsa de porumb
Tacos de fasole neagră cu Salsa de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 297 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, ovăz laminat, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos moale de pui cu fasole neagră și Salsa de porumb, Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită, și Salsa Roja Tacos Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit. Ina procesor de alimente, se taie usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Adăugați fasole, ovăz, făină de porumb, praf de ardei, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; procesați, oprind o dată sau de două ori pentru a răzui dezavantajele,până când amestecul este combinat, 1 minut. Se sfărâmă amestecul de fasolecu mâinile, se presară pe foaia pregătită și se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
FasoleFasole
OvăzOvăz
SareSare
3
Coaceți până la fund ferm și crocant, 10 până la 15 minute.Folosiți o lingură pentru a rupe bucăți,acoperiți cu spray de gătit și coaceți până când sunt crocante peste tot, 10 până la 15 minute. Stivați tortillasși înfășurați în folie; cald la cuptor5 minute. Într-un castron, combinațiporumb, ardei gras, chile, scallioneși restul de 1/4 linguriță sare și1/4 linguriță piper negru; stropițicu suc de lămâie. Împărțiți beancrumble între tortilla; topwith salsa de porumb și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FolieFolie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Auto

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista