Tacos de dovlecei, porumb și poblano ale lui Rick Bayless
Rick Bayless dovlecel, porumb, și poblano Tacos este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 701 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de queso fresco mexican, ceapă, sâmburi tăiate din 1 ureche de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Horchata (adaptare după Rick Bayless), Queso Dip cu tequila de Rick Bayless, și Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare (5 litri), încălziți uleiul pe mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până devin aurii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați usturoiul pentru ultimul minut de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Între timp, curățați roșiile într-un robot de bucătărie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Peste o flacără deschisă sau sub un broiler, prăjiți poblano până când pielea este carbonizată peste tot, apoi puneți într-un castron și acoperiți până când pielea se aburește și se slăbește. Alunecați-l, clătiți carnea și feliați-o în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Vinegretă De Verjuic
6
Când ceapa s-a terminat de gătit, adăugați piureul de roșii, acoperiți și gătiți, amestecând des, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Ridicați focul la mediu și adăugați poblanos, porumb, dovlecei, coriandru și crema (sau înlocuitor). Amestecați bine pentru a combina (adăugând puțină apă dacă este necesar) și gătiți până când dovlecelul este moale, dar nu moale. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu brânza mărunțită.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Serviți cu tortilla caldă și mai multă brânză pentru trecere.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.