Tacos de creveți cu cremă de var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de creveți cu Lime Creman. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tacos creveți Cilantro Lime cu slaw de porumb prăjită și prăjită Jalapeno crema, Tacos de pește cu cremă de var, și Tacos de pește cu cremă de Avocado-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați creveții cu pudră de chili, chimen și piper. Într-un castron mic, amestecați împreună smântână și 1 lingură de suc de lămâie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; sot creveți 3 minute, întorcându-se o dată sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc; aruncați cu 1 lingură suc de lămâie. Umpleți tortilele de porumb încălzite cu salată mărunțită, amestec de creveți și ceapă roșie tăiată cubulețe; stropiți tacos cu cremă de tei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.