Tacos Cu Salată De Vită La Grătar

Rețeta Tacos de salată de vită la grătar ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 24 de ore și 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 826 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți friptură, tortilla de făină, brânză mexicană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată, Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate).
Instrucțiuni
Așezați friptura, jalapenos, sosul taco, ceapa și sucul de lămâie într-o pungă resigilabilă sau într-un recipient de marinare. Marinați peste noapte sau până la 48 de ore
Pregătiți grătarul conform instrucțiunilor producătorului. Pulverizați un coș pentru grătar cu spray antiaderent pentru grătar.
Adăugați conținutul recipientului de marinare. Folosind clești, aruncați continuu carnea până când este complet gătită și începe să fie crocantă în jurul marginilor.
Împărțiți carnea, ceapa și ardeii printre tortilla. Se acoperă cu năsturel, ridiche, avocado și brânză.