Tacos Cu Brânză Grecească La Grătar
Reteta greacă Tacos brânză la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de ardei gras, sare grosieră, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Grecesc La Grătar - Cele Mai Bune Mușcături Ale Noastre, Tacos Cu Brânză La Grătar, și Brânză Grecească La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele din dovlecei. Folosiți un cojitor de legume pentru a face panglici lungi și subțiri de dovlecei. Pentru umplutura de legume, așezați panglici de dovlecei, salată verde, castraveți, roșii, ardei gras, măsline și busuioc într-un castron mare. Pentru pansament, într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul negru cu biciul; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați blocul de brânză pe jumătate orizontal pentru a forma 2 blocuri.
Așezați ambele blocuri de brânză direct pe grătar la foc mare. Gatiti descoperit 4-6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Tăiați fiecare bloc de brânză la grătar în 12 cuburi pentru a face 24 de cuburi.
Încălziți tortilla pe grătar aproximativ 30 de secunde sau până se încălzește, întorcându-se o dată. Umpleți tortilla cu umplutură de legume și acoperiți cu brânză la grătar.