Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Feta Și Salată De Varză

Rețeta Tacos crocant de fasole neagră cu feta și salată de varză este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, amestec de salată de varză, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză, Tacos crocant de fasole neagră cu Fetan și salată de varză, și Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea și chimenul într-un castron mic; parțial piure.
Se amestecă 2 lingurițe de ulei de măsline și suc de lămâie într-un castron mediu; adăugați salată de varză, ceapă verde și coriandru și aruncați pentru a acoperi. Condimentează slaw după gust cu sare și piper.2
Încălziți 3 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tortilla într-un singur strat. Lingură 1/4 din amestecul de fasole pe jumătate din fiecare tortilla; gatiti 1 minut. Îndoiți tacos în jumătate. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Umpleți tacos cu feta și slaw. Treceți sosul fierbinte alături.