Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Feta Și Salată De Varză

Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Feta Și Salată De Varză
Rețeta Tacos crocant de fasole neagră cu feta și salată de varză este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, amestec de salată de varză, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză, Tacos crocant de fasole neagră cu Fetan și salată de varză, și Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea și chimenul într-un castron mic; parțial piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă 2 lingurițe de ulei de măsline și suc de lămâie într-un castron mediu; adăugați salată de varză, ceapă verde și coriandru și aruncați pentru a acoperi. Condimentează slaw după gust cu sare și piper.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți 3 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați tortilla într-un singur strat. Lingură 1/4 din amestecul de fasole pe jumătate din fiecare tortilla; gatiti 1 minut. Îndoiți tacos în jumătate. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Umpleți tacos cu feta și slaw. Treceți sosul fierbinte alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista