Tacos carnita cu carne de porc Slow-Cooker cu sos Chimichurri
Slow-Cooker Carne de porc cotlet Carnita Tacos cu sos Chimichurri este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 300 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Un amestec de sos chimichurri, tortilla de porumb, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 19 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Loin de porc Slow Cooker cu sos de mere de cimbru și frunze de mentă, Slow Cooker Cotlet De Porc, și Slow Cooker Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc cu sare, piper și usturoi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent electric rotund de 5 litri acoperit cu spray de gătit.
Adăugați stoc în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite; gătiți 2 minute.
Se toarnă amestecul de stoc peste carne de porc; adăugați apă. Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până la licitație.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și puneți-o într-un castron mediu.
Se toarnă bulionul într-o tigaie medie. Se aduce la fierbere la foc mare; se fierbe 5 minute sau până se reduce la 2/3 cană.
În timp ce bulionul se reduce, tăiați carnea de porc folosind 2 furci. Se amestecă reducerea bulionului.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Serviți carnea de porc cu tortilla, smântână, dacă doriți, și sos Chimichurri.