Taco Torta Sliders
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de pește Taco Torta. Această rețetă face 8 porții cu 339 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de salsa veche el ' n chunky, amestec vechi de condimente el taco, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Taco Sliders, Taco Sliders, și Touchdown Taco Slidere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În friteuza cu grăsime adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 1/2 inci ulei la 177°.
Tăiați fiecare file de tilapia în 8 bucăți dreptunghiulare, aproximativ 4x1 inci fiecare.
Într-un castron mare, amestecați sifon club, făină și amestec de condimente taco. Înmuiați bucățile de tilapia în aluat și transferați cu grijă în ulei fierbinte câte 6 bucăți odată. Se prăjește aproximativ 4 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc (secțiunile cozii se pot găti mai repede).
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, amestecați varza, smântâna și salsa.
Răspândiți în blaturi și funduri de chifle cu fasole prăjită. Umpleți fiecare chiflă cu 3 sau 4 bucăți tilapia prăjită și amestec de varză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris