Taco Coace I

Taco Coace I
Taco coace I este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de vită măcinată, brânză Monterey jack, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Taco Coace, Taco Coace, și Taco Coace.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, carne de vită măcinată maro și scurgeți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă în condimente uscate de taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
4
Puneți carnea rumenită într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Puneți un strat de fasole prăjită peste carne, apoi salsa. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista