Taco Coace I
Taco coace I este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de vită măcinată, brânză Monterey jack, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Taco Coace, Taco Coace, și Taco Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C).
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, carne de vită măcinată maro și scurgeți grăsimea.
Se amestecă în condimente uscate de taco.
Puneți carnea rumenită într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Puneți un strat de fasole prăjită peste carne, apoi salsa. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.