Tabouli Cuscus Israelian
Cuscusul israelian Tabouli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tabouli Cuscus Israelian, Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Sparanghel De Cuscus Tabouli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o cratiță de dimensiuni medii cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, 7 până la 8 minute.
Scurgeți cuscusul și lăsați-l deoparte să se răcească. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și coaja cu uleiul de măsline pentru a face o vinetă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Într-un castron mare de servire, amestecați cuscusul, pătrunjelul, cilantro, menta, roșiile și scallions. Aruncați cu vinetă și condimentați după gust. Lăsați-l să stea cel puțin o jumătate de oră, astfel încât aromele să se poată căsători.