Săptămâna Guinness: Inele De Ceapă Bătute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Guinness Week: Stout-Battered Onion Rings. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 374 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, pimenton, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 462 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness, Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout, și Tempura Inele De Ceapă Bătute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți vasul cu ulei de 1 1/2 inci adâncime.
Încălziți uleiul peste mediu-înalt până la 375 de grade F. Pregătiți o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și o grătar pentru ca inelele de ceapă finite să se scurgă. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați capetele din ceapă, coajați și tăiați transversal în inele groase de 1/2 inch. Separați ușor inelele, aruncând inelele cele mai interioare și bucățile rupte.
Într-un castron mare, bateți făina, amidonul de porumb, praful de copt și pimentonul. Într-un castron mic, amestecați berea, muștarul și mierea.
Adăugați ingrediente umede la uscat, amestecând bine pentru a combina. Înmuiați inelele de ceapă în aluat câteva la timp, întorcându-vă pentru a acoperi bine. Scuturați excesul de aluat și coborâți cu grijă în ulei fierbinte. Gatiti pana se rumeneste inchis pe fiecare parte, 2-4 minute, intorcand la jumatate.
Îndepărtați cu o strecurătoare de sârmă pe suportul de sârmă pregătit, presărați ușor cu sare în timp ce este fierbinte.
Continuați să prăjiți inele de ceapă, oprindu-vă între loturi pentru a permite uleiului să revină la 375 F.
Serviți imediat. Lăsați uleiul să se răcească complet înainte de strecurare și depozitare.