Sănătos și delicios: piure de morcovi și cartofi dulci
Sănătos și delicios: piureul de morcovi și cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi dulci, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Morcovi De Cartofi Dulci, Piure de morcovi și cartofi dulci, și Piure de morcovi și cartofi dulci la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii în oală medie și acoperiți doar cu apă sărată. La foc mare, aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi dulci. Odată ce fierbe din nou, reduceți focul la foc mic și gătiți până când morcovii și cartofii dulci sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Când morcovii și cartofii dulci mai au 3 minute de gătit, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și mere și amestecați rapid pentru a combina. Odată ce zahărul brun este dizolvat, aproximativ 30 până la 60 de secunde, turnați amestecul de unt în vasul de servire.
Adăugați morcovii scursi și cartofii dulci în amestecul de unt.
Adăugați condimente și sare după gust. Mash cu masher de cartofi la consistența preferată. Se amestecă stafidele.
Lăsați să stea 2 minute până când ridicați plinul.