Sănătos Vegan Shamrock Shake

Sănătos Vegan Shamrock Shake
Sănătos Vegan Shamrock Shake ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Un amestec de îndulcitor, o mână de spanac pentru copii, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Go Dairy Free are 995 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sănătos Shamrock Shake, Sănătos Shamrock Shake, și Sănătos De Casă Shamrock Shake.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele în blender, asigurându-vă că avocado și salata verde sunt cele mai apropiate de lame, iar banana congelată este cea mai îndepărtată de lame.Se amestecă aproximativ 1 minut sau până când este frumos și neted. Dacă devine prea gros pentru a se amesteca, adăugați puțin mai multă alternativă de lapte pentru a pune lucrurile în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista