Sushi Petrecere

Sushi Petrecere
Sushi Party ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 479 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ouă, avocado, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Tort de sushi Chirashi și Temari Sushi, Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi), și Idei de petrecere pentru o petrecere tematică italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și orez la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți vasul de pe foc și păstrați acoperit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se amestecă 5 1/2 linguri oțet de orez, zahăr și sare împreună într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde până când amestecul de oțet este încălzit, 30 până la 45 de secunde. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați amestecul de oțet la orez și aruncați bine pentru a acoperi fiecare bob de orez; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mică la foc mediu; gătiți ouăle în ulei fierbinte până când sunt ferme, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați ouăle pe o farfurie și tăiați-le în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Încălziți 1 lingură ulei vegetal, sake, 1 lingură sos de soia și ulei de susan într-o tigaie la foc mediu; prăjiți vinetele în amestec de ulei până se înmoaie și se carbonizează ușor, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați vinetele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Amestecați morcovul, 1 lingură de oțet de orez și 1 lingură de sos de soia împreună într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde până când morcovul se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Scurgere.
11
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Scurgeți și scufundați imediat sparanghelul în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
13
Scurgere.
14
Tăiați avocado în 8 felii și stropiți sucul de lămâie peste felii într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Așezați foi de nori pe o suprafață de lucru plană, udați mâinile și întindeți 3/4 până la 1 cană de orez pe fiecare foaie. Apăsați orezul într-un strat subțire, lăsând nori expuși la 1/2 inch pe 1 parte lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
16
Pentru rulourile din California, strat de carne de crab, avocado, castravete și morcov unul deasupra celuilalt într-o bandă subțire de-a lungul marginii opuse marginii neacoperite pe 3 foi de nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
CrabmeatCrabmeat
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
17
Pentru rulourile de vinete și avocado, stratificați vinetele și avocado unul deasupra celuilalt într-o bandă subțire de-a lungul marginii opuse marginii neacoperite pe 3 foi de nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
18
Pentru pesto și rulouri de ou, întindeți pesto într-o bandă subțire de-a lungul marginii opuse marginii neacoperite și deasupra cu felii de ou pe 3 foi de nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
19
Pentru rulourile de creveți și sparanghel, stratificați creveții și sparanghelul unul deasupra celuilalt într-o bandă subțire de-a lungul marginii opuse marginii neacoperite pe 3 foi de nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
20
Transferați 1 nori pregătiți pe un covor de sushi din bambus. Folosiți covorașul pentru a rula nori și orez în jurul umpluturii spre marginea nori expusă, strângând ușor. Udați marginea nori expusă și sigilați rola. Feliați fiecare rolă în 8 bucăți. Repetați cu nori rămași pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista