Supă turcească de linte și legume

Supă turcească de linte și legume
Supa turcească de linte și legume este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 485 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați prazul, menta, boabele de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă Turcească De Linte Roșie, Supă De Linte Roșie Turcească, și Supă De Linte Roșie Turcească.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 4 ingrediente pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Tăiați grăsimea din coada de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Așezați punga de brânză, mielul și următoarele 11 ingrediente (miel prin ardei roșu zdrobit) într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 ore sau până când mielul este fraged. Aruncați punga cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Scoateți coada de miel din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
5
Scoateți mielul din os și aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii și amestecați carnea în supă. Lingurați în boluri puțin adânci și presărați fiecare porție cu 1 linguriță de mentă și 1 linguriță de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista