Supă toscană de pui, fasole și spanac

Supă toscană de pui, fasole și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa toscană de pui, fasole și spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 477 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Supă cremoasă de fasole albă toscană și pui, Supă de fasole toscană, pui și cârnați italieni, și Salată De Spanac De Fasole Toscană Cu Borcan De Mason pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați unt, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Puneți 1/4 cană de fasole cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
3
Adăugați fasole, bulionuri și condimente italiene în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
LegumeLegume
BulionBulion
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați piper negru și spanac, amestecând ocazional până când spanacul se ofilește (aproximativ 3 minute). Puneți aproximativ 2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 5 lingurițe de brânză și 11/2 lingurițe de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista