Supă Stelline, Creveți Și Cavolo Nero

Supă Stelline, Creveți Și Cavolo Nero
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa Stelline, creveți și Cavolo Nero ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 1. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți creveți, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Cavolo Nero Consistent, Fasole Borlotti Și Supă De Slănină Afumată, Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supă de varză, fasole albă și cârnați, și Cavolo Nero Kale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista