Supă Spaniolă De Migdale
Supa spaniolă de migdale este o fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cuburi de pâine, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bile spaniole de smochine și migdale, Chiftele spaniole cu sos de migdale, și Tortilla spaniolă cu migdale Romesco.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți migdalele, amestecând constant, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Transferați migdalele cu o lingură cu fante într-un blender.
Adăugați cuburi de pâine, pătrunjel, usturoi și șofran în ulei în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați aproximativ o pătrime din amestecul de crutoane într-un castron mic pentru garnitură, apoi transferați restul în blender.
Adăugați bulion în blender și amestecul de pur și pur până se omogenizează.
Transferați pur aproxume într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri și amestecați în apă. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă sare și oțet și se servește supa acoperită cu crutoane.