Supă Spaniolă De Migdale

Supă Spaniolă De Migdale
Supa spaniolă de migdale este o fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cuburi de pâine, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bile spaniole de smochine și migdale, Chiftele spaniole cu sos de migdale, și Tortilla spaniolă cu migdale Romesco.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți migdalele, amestecând constant, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați migdalele cu o lingură cu fante într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați cuburi de pâine, pătrunjel, usturoi și șofran în ulei în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați aproximativ o pătrime din amestecul de crutoane într-un castron mic pentru garnitură, apoi transferați restul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați bulion în blender și amestecul de pur și pur până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați pur aproxume într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri și amestecați în apă. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă sare și oțet și se servește supa acoperită cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
OțetOțet
ApăApă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Parador Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo are un profil puternic de fructe, o caracteristică a sezonului de creștere însorit și cald. Amintind de un stil clasic Ribera del Duero, vinul are fructe roșii aprinse și note violete, cu un finisaj pietros, clasic uscat. Prima recoltă de la Stagecoach Vineyard.Amestec: 100% Tempranillo
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista