Supă răcită de morcovi și conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de morcovi și conopidă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen măcinat, iaurt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 87%. Rețete similare includ Supă Răcită De Conopidă Și Morcovi Cu Ghimbir, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Morcovi Răcită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovii, conopida, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, chimenul, bulionul și 2 căni de apă și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Lăsați supa să se răcească ușor, apoi amestecați până se omogenizează, lucrând în loturi.
Se toarnă supa într-un castron mare și se amestecă în 1/2 cană de iaurt. Gustați și condimentați cu sare și piper. Răciți supa la frigider timp de cel puțin 2 ore până la 24 de ore.
Serviți supa în boluri individuale cu păpuși de iaurt rămas și niște ceapă verde tocată.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până la omogenizare.