Supă răcită de morcovi și conopidă

Supă răcită de morcovi și conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de morcovi și conopidă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen măcinat, iaurt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 87%. Rețete similare includ Supă Răcită De Conopidă Și Morcovi Cu Ghimbir, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Morcovi Răcită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovii, conopida, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, chimenul, bulionul și 2 căni de apă și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ConopidăConopidă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MorcovMorcov
ChimenChimen
StocStoc
ApăApă
4
Lăsați supa să se răcească ușor, apoi amestecați până se omogenizează, lucrând în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Se toarnă supa într-un castron mare și se amestecă în 1/2 cană de iaurt. Gustați și condimentați cu sare și piper. Răciți supa la frigider timp de cel puțin 2 ore până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IaurtIaurt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Serviți supa în boluri individuale cu păpuși de iaurt rămas și niște ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
IaurtIaurt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până la omogenizare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista