Supă proaspătă de porumb și roșii
Supa proaspătă de porumb și roșii este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de porumb urechi, piper crăpat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă Proaspătă De Porumb Și Roșii, Supă proaspătă de porumb și roșii, și Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mic și gătiți ceapa fără să se rumenească până se înmoaie, aproximativ 10 până la 12 minute. Se amestecă porumbul și se gătește 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când porumbul este fraged și lichidul s-a redus ușor, 15 până la 20 de minute.
Se adaugă roșiile, sarea și piperul, se amestecă și se ia de pe foc.
Serviți în boluri cu păpuși de smântână și crenguțe de mărar.