Supă Proaspătă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa proaspătă de porumb. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, boabe de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă proaspătă de porumb acoperită cu Guacamole de porumb prăjit, Supă Proaspătă De Porumb Și Roșii, și Supă Proaspătă De Porumb Mexican.
Instrucțiuni
Fierbeți porumbul cu sare în apă, acoperit, 20 de minute sau până când este foarte fraged.
Supă pur și simplu în loturi într-un blender până când este foarte netedă (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Pe măsură ce fiecare lot este purificat, se toarnă printr-o sită grosieră, apăsând pe solide, într-o cratiță dacă se servește fierbinte sau într-un castron metalic dacă se servește rece.
Reîncălziți supa, amestecând-o sau răciți-o punând vasul de supă într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecând. Dacă supa este prea groasă, subțire cu apă.
Se servește presărat cu arpagic.
Supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, apoi răcită, acoperită.