Adăugați fasolea și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o tigaie grea, încălziți uleiul la foc moderat până când începe să fumeze și amestecați morcovii până când sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă morcovii în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Într-un castron mic se amestecă împreună miso și 1/2 cană bulion fierbinte până când se combină voința și se amestecă în supă. Aduceți supa doar la fierbere, amestecând ocazional și amestecați scallions și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Fiecare servind aproximativ 431 de calorii și 4 grame de grăsime (8% calorii din grăsimi).