Supă miso cremoasă de somon (sake No To-nyu Jiru)

Supă miso cremoasă de somon (sake No To-nyu Jiru)
Rețeta supă miso de somon cremos (sake No To-nyu Jiru) ar putea satisface pofta ta japoneză în jur 30 minute. O porție conține 854 calorii, 96G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $23.11 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați scallions, salmon belly, kombu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac, și Merluciu la grătar în marinată Miso și Sake cu varză picantă de Bruxelles pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista