Supă Minunată De Tăiței De Pui

Supă Minunată De Tăiței De Pui
Reteta minunat supa de pui taitei poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. 455 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de dafin, iarbă de lămâie, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal ieftin pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minunată De Tăiței De Pui, Supă de tăiței de pui (sau supă de tăiței de curcan), și Supă De Tăiței Cu Tăiței Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și apa într-o oală mare la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, degresând grăsimea după cum este necesar, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați ceapa înjumătățită, frunzele de dafin, boabele de piper, țelina întreagă, morcovii întregi și iarba de lămâie în oală și fierbeți, acoperite 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se strecoară bulionul și se rezervă puiul. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Întoarceți stocul strecurat în oală la foc mare și amestecați baza de pui, țelina tocată și morcovii tocați. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe 20 de minute, sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De PuiBaza De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Tăiați frunzele de țelină și amestecați în oală cu tăiței. Se fierbe la foc mic până se fierb tăiței, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă puiul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Supă de tăiței de pui în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neacoperit. Chardonnay neacoperit sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Ecomo. Freemark Abbey Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Abația Freemark Sauvignon Blanc
Abația Freemark Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2008 este frumos, cu o culoare paie verzuie deschisă. Aroma inițială este piersica albă, cu iarbă de lămâie, portocală subtilă mandarinăși un ușor condiment de stejar. Aroma exprimă o mineralitate care completează componentele fructelor de citrice, pepene verde, iarbă de lămâie și portocală mandarină.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista