Reteta supa de rosii germana este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 552 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, morcovi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Supa de roșii germană a Săteanului, Supă De Legume Germană, și Supă Germană De Varză Murată.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală de supă la foc mediu-mare. Se sfărâmă în carnea de vită măcinată. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă varza, cartofii, morcovii, ceapa, supa de roșii, laptele și apa. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 30 de minute. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 1 1/2 ore înainte de servire.