Supă de vită și orz

Supă de vită și orz
Supa de vită și orz este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 341 de calorii, 33 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 2,12 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, muștar maro picant, foi de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Seria Supă de Vită – Partea 2: Supa de Vită și Orz, Supa de Vită și Orz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie. Rumeniți carne de vită în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți și lăsați deoparte.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa, morcovii și ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă 4 căni de bulion, muștar, cimbru, dafin și carne de vită. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă orzul, sarea, piperul și bulionul rămas. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când orzul este fraged. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista