Supa de vită și orz este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 341 de calorii, 33 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 2,12 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, muștar maro picant, foi de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Seria Supă de Vită – Partea 2: Supa de Vită și Orz, Supa de Vită și Orz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie. Rumeniți carne de vită în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți și lăsați deoparte.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa, morcovii și ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă 4 căni de bulion, muștar, cimbru, dafin și carne de vită. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă orzul, sarea, piperul și bulionul rămas. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când orzul este fraged. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Orz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă