Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită Sichuan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 457 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cozi de vită, sos de usturoi chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă de tăiței de vită Sichuan cu verdeață de muștar Murat, Carne De Vită Prăjită Uscată Din Sichuan, și Carne De Vită Roșie Din Sichuan.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se adaugă coajele de vită; se fierbe până când suprafața cărnii nu mai este roșie (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
3
Scurgeți gambele; se răcește ușor.
4
Scoateți carnea din oase; rezervați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Tăiați carnea în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
6
Clătiți tigaia; ștergeți cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Încălziți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Adăugați ceapa albă, ghimbirul și usturoiul; se prăjește 4 minute sau până se rumenesc. Se amestecă 6 căni de apă, sos de usturoi chile și sos de fasole neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi Chili
Sos De Fasole Neagră
Ceapă Albă
Usturoi
Ghimbir
Apă
10
Așezați boabe de piper și anason stelat pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Anason Stelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
11
Adăugați o pungă de pânză de brânză, 1/2 cană de ceapă verde, zahăr și sos de soia în tigaie. Întoarceți carnea și oasele la tigaie. Aduceți la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți ușor timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. Descoperiți și fierbeți 1 oră sau până când se reduce la aproximativ 5 căni. Se răcește la temperatura camerei; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sos De Soia
Zahăr
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Tigaie
12
Grăsime degresată din supă; aruncați grăsimea. Aruncați oasele și sacul de brânză. Aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
13
Adăugați roșii și bok choy; gatiti 5 minute sau pana cand bok choy este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Tomate
14
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
15
Așezați aproximativ 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron, împărțind bok choy uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Paste
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
16
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă verde și 1 lingură de coriandru.