Supă De Vită Din Sichuan

Supă De Vită Din Sichuan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită Sichuan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 457 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cozi de vită, sos de usturoi chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă de tăiței de vită Sichuan cu verdeață de muștar Murat, Carne De Vită Prăjită Uscată Din Sichuan, și Carne De Vită Roșie Din Sichuan.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adaugă coajele de vită; se fierbe până când suprafața cărnii nu mai este roșie (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
Scurgeți gambele; se răcește ușor.
4
Scoateți carnea din oase; rezervați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Tăiați carnea în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Clătiți tigaia; ștergeți cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Încălziți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați ceapa albă, ghimbirul și usturoiul; se prăjește 4 minute sau până se rumenesc. Se amestecă 6 căni de apă, sos de usturoi chile și sos de fasole neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
Ceapă AlbăCeapă Albă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
10
Așezați boabe de piper și anason stelat pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Anason StelatAnason Stelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
11
Adăugați o pungă de pânză de brânză, 1/2 cană de ceapă verde, zahăr și sos de soia în tigaie. Întoarceți carnea și oasele la tigaie. Aduceți la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți ușor timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. Descoperiți și fierbeți 1 oră sau până când se reduce la aproximativ 5 căni. Se răcește la temperatura camerei; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
TigaieTigaie
12
Grăsime degresată din supă; aruncați grăsimea. Aruncați oasele și sacul de brânză. Aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
13
Adăugați roșii și bok choy; gatiti 5 minute sau pana cand bok choy este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
TomateTomate
14
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Așezați aproximativ 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron, împărțind bok choy uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
16
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă verde și 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista