Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză

Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1228 calorii, 50g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, scallions, tăiței de grâu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mandarina, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mandarină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței Danzai Taiwaneză.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, sos de soia, vin de orez, zahăr brun, ghimbir, părți albe de scallion, usturoi, tulpini de coriandru, coajă de mandarină, anason stelat și fulgi de ardei roșu la fiert într - o oală de 5 până la 6 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MandarinăMandarină
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați coaste scurte și fierbeți ușor, acoperite, întorcându-se ocazional, până când carnea este foarte fragedă, dar nu se destramă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Lăsați carnea să stea în lichid de gătit, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Transferați carnea pe o tăietură cu clești și aruncați oasele și membranele, apoi tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se toarnă bulionul de vită printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron și se aruncă solidele. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și transferați lichidul într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați bulion de pui și carne și reîncălziți supa la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
7
Între timp, gătiți tăiței într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită (nesărată) până se înmoaie, aproximativ 7 minute (14 până la 15 minute pentru linguine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți bine tăiței într-o strecurătoare și împărțiți-le în 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Bulion de oală peste tăiței și deasupra cu carne, verdeață de scallion, muguri de fasole, verdeață de muștar murat, crenguțe de coriandru și chile roșu (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață De Muștar MuratVerdeață De Muștar Murat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
* Disponibil pe unele piețe asiatice.
11
** Disponibil pe unele piețe asiatice și Uwajimaya (800-889-1928).
1
Bulionul de carne și carne de vită poate fi gătit și strecurat cu 3 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește carnea în bulion, acoperită. Degresați grăsimea înainte de a adăuga bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista