Supa de tăiței de vită (Pho Bo) este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze obișnuite de busuioc, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Supă De Tăiței De Vită.
Instrucțiuni
1
Înfășurați ghimbir, șalotă, anason stelat și băț de scorțișoară în două straturi de pânză de brânză (aproximativ 17 pe 17 in.); cravată cu șnur greu de bumbac. Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați mandrina de vită, bulionul, 2 1/2 litri de apă, 1/4 cană sos de pește, zahăr și pachet de condimente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; descoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Sos De Pește
Anason Stelat
Ceapă Eșalotă
Ghimbir
Bulion
Zahăr
Apă
Carne De Vită
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie
2
Cu o lingură cu fante, transferați carnea pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Scoateți și aruncați pachetul de condimente. Degresați și aruncați grăsimea din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
4
Adăugați sare și mai mult sos de pește după gust. Întoarceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Bulion
Sare
5
Între timp, aranjați muguri de fasole, ardei iute, busuioc, coriandru și Tei pe un platou. Când mandrina de vită este suficient de rece pentru a fi manipulată, feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Busuioc
Boabe
Var
Carne De Vită
6
Scufundați filetul feliat în bulion fierbinte (folosiți un coș de sârmă sau o strecurătoare, dacă este disponibil) și gătiți până se rumenesc la exterior, dar încă roz în centru, 30 de secunde până la 1 minut; ridicați (cu coș sau o lingură cu fante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
7
Mound fidea de orez fierbinte fierte în mod egal în boluri adânci (capacitate de cel puțin 3 cani). Completați în mod egal cu mandrina de vită, filet, ceapă galbenă și ceapă verde. Bulion de oală peste porții pentru a acoperi generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez Gătită
Ceapa Verde
Ceapă Galbenă
Friptură De Porc
Bulion
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
8
Serviți supa de tăiței de vită cu platou de condimente, sos hoisin și pastă de chili pentru a adăuga după gust.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.