Supă De Tăiței De Pui Asiatic Super Ușoară

Supă De Tăiței De Pui Asiatic Super Ușoară
Supa de tăiței de pui asiatic super ușoară ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.36 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de morcovi pentru copii, praf de ghimbir, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Supă Asiatică De Tăiței De Pui, Supă Asiatică De Tăiței De Pui, și Supă Asiatică De Tăiței De Pui.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Fram Chenin Blanc cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista