Supă De Sparanghel Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sparanghel, usturoi, bulion" fără pui " și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Prăjită, Supă prăjită de usturoi și sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel Prăjită.
Instrucțiuni
Așezați sulițele de sparanghel pe o foaie de copt tapetată cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament. Prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți sparanghelul și presărați ceapa și usturoiul peste el. Prăjiți încă aproximativ 10 minute, până când sparanghelul este foarte fraged. Dacă ceva pare să se rumenească prea mult, scoate-l. (Notă importantă: aceste instrucțiuni sunt pentru sparanghel mai gros. Sparanghelul subțire poate dura mult mai puțin timp, așa că începeți cu 6 minute, întoarceți și adăugați ceapă și usturoi și verificați din nou în 5.) În timp ce sparanghelul se prăjește, amestecați 1/2 cană de bulion cu caju și piper până se omogenizează. Lăsați-l în blender. Când sparanghelul este gata, selectați mai multe dintre cele mai frumoase sulițe, îndepărtați blaturile și lăsați-le deoparte pentru a le folosi ca garnitură.
Tăiați sparanghelul rămas în bucăți și puneți-l și ceapa și usturoiul în blender, împreună cu bulionul rămas. Acoperiți blenderul și amestecați la înălțime până se omogenizează perfect. Dacă utilizați un Vita-
Amestecați, îl puteți amesteca la înălțime încă câteva minute până când se încălzește (scoateți ceașca Centrală și acoperiți cu un prosop de bucătărie pentru a permite aburului să scape). În caz contrar, turnați supa într-o cratiță și încălziți până la fierbinte, amestecând frecvent.
Adăugați sare, dacă este necesar, după gust.
Se toarnă în boluri și se presară cu lămâie rasă sau coajă de portocală.
Încingeți fiecare castron cu sulițele de sparanghel rezervate și serviți fierbinte.