Supă de sparanghel cu usturoi

Supă de sparanghel cu usturoi
Supa de sparanghel cu usturoi necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,35 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție conține 85 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, usturoi, ceapă verde și sare și piper măcinat. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi, pachete de folie de creveți și sparanghel cu sos de usturoi, lămâie și supă de sparanghel .

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
2
Gătiți și amestecați usturoiul și ceapa verde într-o cratiță până când usturoiul este doar auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
3
Gatiti si amestecati sparanghelul cu usturoi si ceapa verde pana se inmoaie usor, inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
4
Se toarnă bulion de legume și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
5
Se toarnă supa în blender, umplându-l până la jumătate. Acoperiți cu un capac. Porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa în mișcare înainte de a o lăsa să facă piure. Se face piure în loturi până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați supa înapoi în cratiță și reîncălziți. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
12 Salvatori Albi12 Salvatori Albi
8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista