Supă de sparanghel cu usturoi

Supa de sparanghel cu usturoi necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,35 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție conține 85 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, usturoi, ceapă verde și sare și piper măcinat. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi, pachete de folie de creveți și sparanghel cu sos de usturoi, lămâie și supă de sparanghel .
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Gătiți și amestecați usturoiul și ceapa verde într-o cratiță până când usturoiul este doar auriu, aproximativ 3 minute.
Gatiti si amestecati sparanghelul cu usturoi si ceapa verde pana se inmoaie usor, inca 2 minute.
Se toarnă bulion de legume și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească puțin.
Se toarnă supa în blender, umplându-l până la jumătate. Acoperiți cu un capac. Porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa în mișcare înainte de a o lăsa să facă piure. Se face piure în loturi până la omogenizare.
Transferați supa înapoi în cratiță și reîncălziți. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.