Chowder de somon cu pesto de coriandru este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 548 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de porumb de roșii prăjite cu Pesto de coriandru, Somon Cu Pesto De Coriandru, și Somon Cu Pesto De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pesto: 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2
Așezați toate ingredientele într-un blender și procesați, oprind blenderul pentru a răzui părțile laterale des, până când s-a format o pastă netedă.Pentru pudră: 1topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați morcovul, țelina, cartoful și sarea și piperul măsurate și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele abia încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Adăugați sucul de scoică și vinul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu pentru a menține un foc rapid și continuați să gătiți până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați smântâna și laptele, reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu mic și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.3într-un castron mic, combinați restul de 1/2 lingură de unt cu făina, folosind degetele pentru a forma o pastă netedă. Apăsați pasta în buclele de sârmă de pe fundul unui tel și bateți în pudră până se dizolvă și se dispersează uniform. Condimentați somonul cu sare și piper, adăugați-l în pudră și continuați să fierbeți până când somonul este doar gătit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chowder
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți praful de pe foc și amestecați Tabasco și sucul de lămâie. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, piper, Tabasco și suc de lămâie ca needed.To serviți: 1împărțiți praful printre bolurile de servire și acoperiți cu o lingură de pesto de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kg Tortillas De Maíz
Chowder
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.