Supă de rubarbă
Supa de rubarbă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 96 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 175 de calorii . Un amestec de rubarbă, baton de scorțișoară, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru Ziua Mamei . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41% . Rețete similare includ Chevre Cheesecake cu compot de rubarbă și fistic confiați , Buzunare crocante cu rubarbă și plăcintă delicioasă cu cremă cu rubarbă .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, 1 cană de apă, zahărul și scorțișoara; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când rubarba este fragedă.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de rubarbă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc si se arunca batonul de scortisoara. Se amestecă sucul de struguri.
Serviți cald sau acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ornați cu migdale dacă doriți.