Supă De Roșii Înfundată

Supă De Roșii Înfundată
Funked out supa de rosii este un fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă cu 3 porții. Pentru 1,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 150 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de roșii, ceapă vidaliană, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Quesadilla De Porc Înfundată, Funked Afară Compot De Mere, și Funked Afară Chef Salata.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă ceapa, usturoiul, roșiile, fulgii de ardei roșu, piperul negru și sarea, după gust. Se fierbe timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați bulionul de pui și bulionul de pui și gătiți încă 10 minute. Se amestecă sherry-ul în ultimul moment și se ia de pe foc. Se lasă să se răcească înainte de a-l adăuga într-un blender. Puree până se omogenizează și se întoarce în oală, la foc mic, pentru a se menține cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Stoc De PuiStoc De Pui
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Nomine Renard Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate36
Revista