Supă de roșii de vară și ardei gras

Supa de roșii de vară și ardei gras ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână un strop generos de sos de piper, oțet de vin, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Roșii De Vară Și Ardei Gras, Supă de roșii prăjite și ardei gras roșu, și Răspândire De Roșii Cu Ardei Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; bateți pentru a amesteca. Condimentează supa după gust cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și refrigerați până când se răcește bine și aromele se amestecă, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.
Supă de oală în 4 boluri. Completați fiecare cu 1 rundă de brânză de capră și 3 jumătăți de roșii de struguri.
Se presară piper negru proaspăt măcinat și busuioc.
Stropiți cu ulei și serviți.