Supă de pui și fasole neagră
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă supă de pui și fasole neagră. Această rețetă servește 6. Pentru 2,69 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 de calorii, 49 g de proteine și 15 g de grăsimi. Un amestec de porumb, coriandru, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole neagră și pui, supă de pui și fasole neagră și supă de fasole neagră de pui de sud-vest.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 4-6 minute sau pana cand nu mai sunt roz. Rezervați 2 linguri bulion; adăugați bulionul rămas în tigaie. Se amestecă porumb, fasole, roșii, jalapeno, coriandru, pudră de chili și chimen. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute.
Se amestecă amidonul de porumb și bulionul rezervat până se omogenizează; se amestecă treptat în supă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți porțiile cu chipsuri zdrobite și, dacă doriți, brânză.