Supă de pui și Escarole cu fenicul
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Supa de pui și Escarole cu fenicul ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 447 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, oregano, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Pui-Escarole, Supă De Pui, Escarole Și Orez, și Supa de Escarole de pui a mamei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presară sare, piper și oregano.
Se amestecă ceapa, țelina, usturoiul și semințele de fenicul. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când legumele și puiul sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați escarole; fierbeți până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Ladă în boluri.
Serviți, trecând brânza separat.