Supă De Pui Enchilada

Supă De Pui Enchilada
Supa de pui Enchilada ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 244 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă De Enchilada De Pui, Supă De Enchilada De Pui, și Supă De Enchilada De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați supele, laptele, puiul, sosul enchilada și ardeii iute. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Revista